Over ons

hier een zin

Vertrouwd ontzorgd

Het ontzorgen van onze klanten op het gebied van hun financiële vermogensvraagstukken is onze prioriteit. Dit doen wij met persoonlijke aandacht, oprechte betrokkenheid en op basis van een sterk wederzijds vertrouwen. We bieden een veilige omgeving waarin vragen stellen vrij staat en er ruimte is om op een andere manier naar financiën te kijken.

Onze jarenlange ervaring en kennis zetten we in om u inzicht en overzicht te bieden in uw financiële situatie. We verzorgen uw administratie en voeren uw secretariële werkzaamheden uit op een overzichtelijke en transparante manier. Alles in een veilige omgeving waarin vragenstellen vrij staat, er ruimte is om op een andere manier naar dingen te kijken en we aanzetten tot nadenken. Inzicht en overzicht brengen rust. Vertrouwd ontzorgd. Dat is Vigilanter.

Waakzaam

De betekenis van Vigilante is waakzaam. En dat is precies wat we zijn. We waken over uw financiële overzicht door het verzorgen van een waterdichte administratie en het bieden van secretariële ondersteuning. Dit doen wij voor (familie)vennootschappen en stichtingen. Deze laatste ondersteunen wij daarnaast bij het verkrijgen en behouden van de ANBI-status en ontzorgen hen door het uitvoeren van de werkzaamheden rondom donateurs en donaties.

Op een open manier, met een persoonlijke benadering en grote betrokkenheid. We zetten onze kennis en ervaring in om inzicht en overzicht te creëren. We bieden een veilige omgeving waarin vragen stellen vrij staat en er ruimte is om op een andere manier naar financiën te kijken.